Faze kroz koje prolaze tinejdžeri(Tinejdžeri današnice)

Ćao svima i dobrodošli na moj blog.Ovo je prvi post o kome se radi o tinejdžerima, tjs tinejdžerima današnjice




U uzrastu deca, kakve sve to muke donosi, znaju samo oni i roditelji.





PUBERTET

Svi tinejdzeri su u pubertetu.Stalno menjaju osecanja, ponekad placu,ili su ljuti ili se smeju.Menjaju izgledtela, lica.Iako odraslima sve to deluje nevazno, za tinejdzere su sve te promene vrlo vazne.






LJUBAV

U ovom perijodu, tinejdzeri imaju svoje prve lubavi, simpatije, i ljubavne probleme. tako da, roditelji nadajte se da ce vase dete ili deca imati u ovom preriodu decka/devojku. Ali kad raskinu potrebno je da budete uz njih, i potrudite se da ih razumete i raspolozite...



PRIVATNOST 

E sad kad smo kod privatnosti, svaki tinejdzer oce ili ima svoju privatnost. Ne vole kad ih uznemirujete sa nekim dosadnim ili kako oni kazu, nebitnim stvarima. Zato mu dajte bar malo privatnosti.


"DOSADNI" RODITELJI

Svima je poznato ovo. Kad postanes tinejdzer vise se druzis sa drustvom, izlazis, a sve manje provodis vreme sa porodicom. Neki roditelji su tuzni zbog toga sto sve manje, i manje vidjaju svoje dete. Kad kazes tinejdzeru da nesto uradi kao sto su pranje kola, sudja, sredjivaje sobe njih to smara ili ne urade to. Ova faza je samo za poslusnu decu.



I to bi bilo to od današnjeg posta. Ako vam se svideo onda ga podelite i ne zaboravite da se učlanite u grupu Čitalaca. Ćaoo👋👋👋


0 Коментари